Gastenboek

Gastenboek

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 3.233.221.149 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
65 berichten.
Bl Bl
Ruud hartelijk dank voor mij ben je een helpende hand de voorspellingen die je deed en de behandelingen waren heel fijn en komen uit bedankt en tot snel ..
Henk M Henk M
Na maanden last te hebben gehad van gevoelose vingers en pijn in mijn hand bij de dokter geweest. Dokter zei dat het carpaaltunnelsydroom was en dat ik geopereerd moest worden. Bij Ruud langs geweest op advies van mij vader, na 5 behandelingen en een maand rust is alle pijn weggetrokken. De kracht in mijn handen heb ik weer terug dus erg bedankt Ruud!
Herman Herman
Ging er gereserveerd na toe Maar was niet nodig Een fijne man En help je van de klachten af 1 keer geweest en al stukken minder ga binnenkort nog een keer Enig puntje is het aanzicht van de behandelkamer maar daar word aan gewerkt
Bram meijer Bram meijer
Had al een jaar last avn rug pijnen doktor geweest fysio gedaan niks mocht helpen, heb 1 behandeling gehad en ging zonder enige pijnen verder heerlijk gevoel.
Peter Peter
Dag Ruud, Bedankt voor de behandeling van mijn ex vrouw Brigitte. Ze is nu kankervrij na 25 bestralingen in de Gelders Vallei in Aug 2018. De gehele tumor is verdwenen volgens de MRI scan van vorige maand. Brigitte gaat nog wel een second opinion aanvragen bij het Anthonie Leeuwenhoek Ziekenhuis in Adam omdat men in Ede haar voorde zekerheid nog willen opereren,wat Brigitte niet wil.