Gastenboek

Gastenboek

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 34.232.63.94 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
80 berichten.
G Geurts G Geurts
Ik ben vandaag bij Ruud geweest en de pijn in mijn kuit is weg er gaat een wereld voor me open. Heel erg bedankt Ruud.
Pukumas Pukumas
Lieve Mensen . Dit is een gastenboek waar jij je bedankje of jou verhaal kan plaatsen . Dank voor het begrip. Wel kun je me bellen als geen probleem. Ruud .
Marietje versteeg Baggerman Marietje versteeg Baggerman
Efkes een vraag kun jij ook iemand helpen met een burnout en zoja wat gaat dat kost
Trees van dijk Trees van dijk
Ruud, Na een jaar met veel pijn gelopen te hebben door syndroom van tietze, je gebeld of jij me kon helpen. Ja he wilde het proberen. Na een massage en samen oefeningen gedaan, ging er een wereld voor mij open. Geen pijn en alles weer kunnen. Helemaal weg is het niet, maar 95% beter en met oefeningen die ik mee kreeg gaat ook die resterende 5% weg. Ruud bedankt dat ik weer alles kanm
Chelsey Chelsey
Lieve Ruud, Na een aantal jaren weer opnieuw bij je langs geweest. Weer heb ik er ontzettend veel baat bij gehad. Ik was bang dat ik nooit zwanger zou raken maar jij zag dit anders. Onze gesprekken zorgen voor rust die ik nodig had. Ook kon je me vertellen welke dag mijn dochter geboren zou worden en ook dit klopte. Na een consult voelt het alsof alles weer gereset is en kan ik de rust weer terug vinden. Ook kwam ik langs met mijn moeder die in spanning zat voor een examen. Ook haar kon je die rust geven en wist te vertellen dat ze het ging halen. Ze volgende je advies op en slaagde voor haar examen. Heel erg bedankt namens ons weer!