Gastenboek

Gastenboek

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 54.227.97.219 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
74 berichten.
Corry cFintelman Corry cFintelman
Afgelopen vrijdag ben ik bij ruud geweest ,ik had last van mijn nek en pijn in mijn onderrug wat uitstraalde naar mijn linkerbeen en knie het was gewoon niet vol te houden maar dankzij ruud ben ik pijn vrij gelukkig het is iedereen aan te raden pijn is niet fijn ,het geeft mij een heerlijke gevoel. Dank je wel ruud voor jou hulp. Ik kan het iedereen aan bevelen.
Rubby Rubby
Ik wil u heel erg bedanken voor u snelle reactie en het fijne gesprek en het lezen van mijn foto. En u rustige energie want die voel ik zelfs via een gesprek op messenger. Tot gauw
Wim en Jolanda Wim en Jolanda
Vandaag kwam je aan en na 1 jaar van pijn in de knie een fijne behandeling en pijn en de bult op de knie is weg, bedankt. Ook ik Jolanda heb vandaag een behandeling van jou gehad. Had erg last van mijn rug na de behandeling is dit weg.
Mariëlle Mariëlle
Hoi hoi Ruud bedankt dat je zo snel tijd had voor me.. Je hebt me enorm geholpen en me weer even heerlijk kunnen laten inspannen.in tijden heb ik me niet zo ontspannen gevoeld. Weet dat ik nog een aantal keer terug zal komen.zodat de rest van mijn klachten ook vele malen minder gaan worden. En je adviezen ga ik zeker opvolgen . Super bedankt Liefs Mariëlle
Maaike de Snoo Maaike de Snoo
Dag lieve Ruud...weet je nog dat je vorig jaar tegen mij zei dat een broer ernstig ziek was en op zoek was naar mij? Ik ben je zo dankbaar voor dat bericht...het klopte...we hebben elkaar gevonden en elkaar niet meer losgelaten..tot gister...toen is hij overleden...ik heb hem gelukkig kunnen bijstaan in het proces en ben erg dankbaar dat ik dit heb mogen doen. Ik heb hem gezegd dat hij de ene familie gaat verlaten maar dat er een andere familie hem zal opwachten. Ik hoop dat de weg naar het hiernamaals voor hem niet te lang zal duren.. Nogmaals dank voor de boodschap toen Ruud..???