Gastenboek

Gastenboek

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 3.233.221.90 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
77 berichten.
Herman Herman
Ging er gereserveerd na toe Maar was niet nodig Een fijne man En help je van de klachten af 1 keer geweest en al stukken minder ga binnenkort nog een keer. Bedankt .
Bram meijer Bram meijer
Had al een jaar last avn rug pijnen doktor geweest fysio gedaan niks mocht helpen, heb 1 behandeling gehad en ging zonder enige pijnen verder heerlijk gevoel.
familie de Jong familie de Jong
Ruud is bij ons geweest voor inzicht op de toekomst... en vragen uit het verleden. mijn schoonmoeder is zelf uit het leven gestapt... en wij zaten vol vragen... zelfs met schuldgevoel... Ruud wist dingen zoals ringen en beschreef die of die ze zelf in zijn handen had. ringen waren op dat moment bij de juwelier om schoongemaakt te worden. Ruud heeft met der gepraat en op de vragen die wij hadden met haar contact en antwoord gekregen. voor ons bevestiging, inzicht en vooral rust. Maar ik ken ruud al langer.... ik was zwanger we wisten net wat we kregen, de eerste keer dat ik Ruud zag zei hij dat ik zwanger was van een meisje dat klopte en wat die er na voorspelde is allemaal uitgekomen. In me zwangerschap had ik bloedarmoede zo erg dat ze wilde ingrijpen, de medicatie nam mijn lichaam niet op... Ruud heeft mij behandeld en een drankje gegeven en de eerst volgende keer was ik positief inplaats van negatief... een wonder? ik denk het niet.... twijfels? nooit geschoten altijd mis toch? ik ben hem dankbaar voor alles... ruud is een mensen mens niet uit op iets anders... helpt je als die je kan helpen en dat zegt meer dan woorden!
Corry cFintelman Corry cFintelman
Afgelopen vrijdag ben ik bij ruud geweest ,ik had last van mijn nek en pijn in mijn onderrug wat uitstraalde naar mijn linkerbeen en knie het was gewoon niet vol te houden maar dankzij ruud ben ik pijn vrij gelukkig het is iedereen aan te raden pijn is niet fijn ,het geeft mij een heerlijke gevoel. Dank je wel ruud voor jou hulp. Ik kan het iedereen aan bevelen.
Rubby Rubby
Ik wil u heel erg bedanken voor u snelle reactie en het fijne gesprek en het lezen van mijn foto. En u rustige energie want die voel ik zelfs via een gesprek op messenger. Tot gauw