Gastenboek

Gastenboek

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 3.84.182.112 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
62 berichten.
Willi Ragas Willi Ragas
Beste Ruud, Ik wil jou hartelijk bedanken voor jou hulp. Ik heb bijna twee weken met behoorlijke rugpijn gelopen, na een tip van mijn collega Marcel Kuiper heb jij mijn met 1 behandeling enorm geholpen, ben grotendeels van mijn rugpijn af. Nogmaals dank. Gr. Willi
Marcel Kuiper Marcel Kuiper
Ruud, Bedankt dat je mijn vrienden wil helpen eerst een collega nu Wil ik ben nu al drie keer getuigen geweest van je bescheidenheid in al je kunnen diep respect bedankt.
Wil Esman Wil Esman
Ruud ik wil je erg bedanken voor je warme ontvangst en de bijzondere ervaring die je me hebt gegeven tijdens je sessie ben verbaasd over dingen die je vertelde die je niet kon weten want we kennen elkaar erg kort heel erg bijzonder wat mijn vrouw ook vond, ook drink ik je thee en vertrouw op de goede afloop groeten Wil Esman
tjebbelina tjebbelina
Beste Ruud Ik wil je bedanken voor de juiste informatie die je me laatst gegeven hebt over de ring van mijn vader en de documenten die zijn ingevuld inverband de verkoop van de garage van mijn vader wij als nabestaande hebben hierdoor de juiste beslissing kunnen nemen om voor benefitiere te gaan na het overlijden van mijn vader we horen elkaar weer gauw groetjes en veel liefs van mij.
LS LS
Na een heerlijke massage voorspelde Ruud dat ik werk bij de televisie zou krijgen en veel van huis zou zijn. Ik dacht nog: hoe kan dat nou? Gisteren de baan gekregen als regisseur in een tv studio. Bedankt Ruud voor al je helderheid en fijne pijet.