Gastenboek

Gastenboek

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 3.236.223.106 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
78 berichten.
Hedy & Jan Hedy & Jan
Ruud, Bedankt voor de massages, deze hebben geholpen ! en bedankt voor je met ons gedeeld hebt wat je hebt door doorgekregen. Wij gaan verder met de strijd. Of relatietherapie voor ons nog werkt weet ik niet maar zo gaat het ook goed. Alles gebeurd met een reden. Liefs en tot een volgende keer.
Arno Arno
Ruud heeft een ongelooflijke bovennatuurlijke mensenkennis.Hij kan je inzicht geven op prive en/of zakelijk gebied. Hij heeft een aantal zaken aangevoeld en met mij gedeeld die hij op voorhand niet had kunnen weten en die zijn allemaal uitgekomen. Ga gerust een keer met hem in gesprek en je zult versteld staan. Dank en heel veel succes, Ruud
Frans Baggerman Frans Baggerman
Ruud, Bedankt voor de snelle service voor zodat ik 4 oktober op mijn cd presentatie klaar gestoomd was. Met vriendelijke dank, Frans Baggerman
Bram de Jongh Bram de Jongh
Het is al weer enige tijd geleden Ruud maar bij deze wil ik je toch bedanken voor wat je voor ons gedaan hebt na het verdwijnen van mijn schoonzus. Mede dankzij jouw aanwijzingen hebben wij haar gevonden. Ruud bedankt voor je spontaan aangeboden hulp, dat zullen we nooit vergeten.
Robert van Beusichem Robert van Beusichem
Ruud, nog bedankt dat je me hebt geholpen met me knie. Na een aantal keer bij de doctor geweest te zijn en wat het eigenlijk alleen maar slechter maakte had ik de moed al behoorlijk opgegeven, ik kon ook nauwelijks meer lopen op een gegeven moment zoveel last had ik ervan. Maar al naar 1 behandeling had ik nergens last meer van, ik liep weer vrolijk de deur uit. Het is af en toe moeilijk te begrijpen maar toch is het zo, Ruud bedankt.